diumenge, 2 de desembre del 2012

PER UNA BONA CAUSA

Un cor infantil d'Alemanya deixa el públic atònit.
Els nens van abandonant l'escenari mentre interpreten la cançó 'Mad World'.

Un cor infantil de la ciutat alemanya de Wuppertal va deixar sense paraules el públic durant una interpretació de la cançó 'Mad World' de 'Tears for Fears'. Els nens van començar a cantar i van produir un gran impacte entre els assistents per les seves dolces veus. Mentre avançava la cançó els nois van anar abandonant l'escenari davant la sorpresa de tothom. 

PER UNA BONA CAUSA
Durant la interpretació de 'Mad World', els nens anaven sortint de l'escenari fins que només en va quedar un. El nen va acabar de cantar i va llançar un missatge: "Cada 3 segons el món perd un nen per causes que es podrien haver evitat". El públic es va quedar sorprès i sense paraules. Gràcies a la difusió del vídeo, l'ONG International Children's Fund, que estava darrere de l'acció, va recaptar una gran quantitat de diners en diferents països del món. Però també van aconseguir ingressos provinents d'iTunes, ja que la gent va començar a comprar la cançó interpretada pels nens del cor.

1 comentari:

  1. Si és que no m'estranya, és GENIAL! Jo també he quedat paral·litzat. Gràcies per compartir-ho amb nosaltres. M'ha agradat moltíssim. Muak.

    ResponElimina