dissabte, 9 d’abril del 2011

EINES PER MANIPULAR UN VÍDEO

  • El web TubeChop ens ofereix la possibilitat d’escurçar la duració d’un vídeo de Youtube, de forma gratuïta i sense necessitat de registre.Només hem d’accedir al web de YouTube i copiar la URL del vídeo, que obtindrem clicant el botó COMPARTEIX, que hi trobarem a sota. A continuació, l’enganxarem al lloc corresponent al wen de TubeChop i moure la barra de color rosa fins a tenir seleccionat el tros que volem retallar. El resultat és un nou enllaç i un nou codi per a incloure la secció d’interès en les nostres pàgines web, estalviant temps als nostres lectors que no hauran de visualitzar el vídeo sencer, si no és necessari.
  • El web FlV2MP3 ens ofereix una eina que ens permet convertir un fitxer amb format FLV a MP3 online, ja sigui enviant-lo des del nostre ordinador o bé especificant la URL de Youtube. I tot el servei és completament gratuït.Admet fitxers fins a un màxim de 100 MB.Un cop al lloc web, selecciona “Convert by upload” (per penjar el fitxer FLV des del teu ordinador) o “Convert by link” (per enganxar l’adreça del vídeo de Youtube), prem “Upload” i espera. en qüestions de minuts, tindrem llest el fitxer de descàrrega en format Mp3.
  • El web VidtoMP3  ens permet, d’una manera ràpida i gratuïta, extraure el so d’un vídeo de Youtube, en format MP3.Copieu l’adreça de la pàgina amb el vídeo Enganxeu l’adreça que heu copiat al quadre de text de sota.Clique “descarregar” i espereu pacientment. La conversió està completada, quan hi surt el botó “descarregar MP3”. Feu clic damunt el botó.
  • VideoSpin és una eina gratuïta d’edició de vídeo de Pinnacle. Permet crear  pel·lícules en només uns minuts a partir dels teus propis vídeos i fotos. Amb aquest programa podem:  Col·locar fotos, vídeos i música junts a la mateixa pel·lículaAfegir títols i transicionsCarregar arxius al web en uns instants
  • Vídeos sense distraccions:   si col•loquem al davant de la mateixa adreça el següent codi:http://quietube.com/v.php/



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada