dissabte, 3 de setembre del 2011

Somescola.cat denuncia la persecució del model lingüístic escolar a Catalunya


La plataforma Somescola.cat rebutja la interlocutòria del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya respecte l’ús del castellà com a llengua vehicular a l’escola i lamenta que la justícia continuï avalant i donant cobertura a la persecució que un reduit nombre d’individus du a terme contra el model lingüístic escolar al nostre país. En aquest sentit, Somescola.cat denuncia l’actitud antidemocràtica i de manca de respecte d’aquest grup minoritari respecte el consens assolit per les grans majories socials en matèria de política lingüística.
Somescola.cat considera també que, malgrat que aquests individus estan fent un ús legítim del poder judicial, estan adoptant una actitud èticament reprovable per tal d’aconseguir objectius polítics que no tenen res a veure amb la convivència ni amb la cohesió social.
Somescola.cat espera que el govern català no faci ni un pas enrera
en la defensa del català com a llengua vehicular a l’escola i li demana que no cedeixi a la pressió política i judicial espanyola.

Convidem a tots els docents , associacions de mares i pares i altres entitats relacionades amb l’educació i a l’ensenyament a fer costat al nostre model d’escola.
Més info: http://somescola.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada