dijous, 27 de setembre del 2012

TIPOGRAFIA PER SENSIBILITZAR

Tipografia per sensibilitzar

Coneixeu a  l'Anna Vives?
L’Anna Vives, una noia amb la Síndrome de Down, ha creat la seva pròpia tipografia de lletra disponible per escriure en qualsevol processador de textos, com el Word, per exemple.
L’objectiu d’aquesta iniciativa de l’Anna, que també vol representar el col·lectiu de persones discapacidades, és aconseguir difondre i potenciar els valors associats de la lletra: la igualtat social i la importància del treball en equip sumant capacitats.


L’Anna ofereix gratuïtament la tipografia a totes les entitats socials i educatives del món amb l’objectiu que serveixi per fer-ne un bon us didàctic i també de sensibilització. Podeu descarregar-la ara mateix des del web. Per fer-ne us publicitari o comercial cal posar-se en contacte per avaluar la iniciativa.
Endavant Anna estem amb tu !!!!

http://www.annavives.com/

diumenge, 23 de setembre del 2012

RECURSOS PER LA TARDOR


Us vull presentar el meu Scoop.it amb recursos per treballar la tardor, espero que us  agradi i que pogueu trobar alguna cosa interessant.

divendres, 21 de setembre del 2012

Coneixeu la història de les matemàtiques?

En aquesta  presentació podreu seguir en format còmic les matemàtiques en el temps. Grècia, Egipte, segle a segle. Molt interessant!  http://www.sectormatematica.cl/historia/historiaencomic.swf

UN BLOC MOLT INTERESSANT!

"Aula PT es una web donde poder compartir y descargar el material para trabajar con alumnos con necesidades educativas especiales. Mucho de este material puede servir de apoyo a cualquier tutor en su aula. Espero que os sea de gran ayuda.
Los profesionales que trabajamos con alumnos que presentan necesidades educativas especiales nos vemos muchas veces con dificultad para seleccionar el libro de texto adecuado, ya que éstos suelen ir mucho más deprisa que la capacidad que nuestro alumnos tienen para asimilar los objetivos. Por eso, nos vemos obligados a seleccionar de aquí y de allá actividades para el trabajo diario........"
En aquest web podeu trobar material per Educació infantil (més de 100ppt per l'àrea de llenguatge, matemàtiques, etc)  per Primària. Segur que trobem recursos per els nostres alumnes.

dijous, 20 de setembre del 2012

dimarts, 18 de setembre del 2012

APRENDRE TEXTOS


Aprendre textos: una eina per a la formació de professors

Aprendre textos és una web al servei de la formació i actualització dels professors i professores de l’Educació Infantil i Primària. Està especialment dedicada al tema del llenguatge oral i escrit i al procés d’ensenyar i aprendre a les escoles. Parteix d’una perspectiva teòrica psicològica, d’evidències empíriques de la recerca històrica i actual i de l’experiència assolida a partir d’ anys de treball a les escoles amb la intenció de millorar el procés d’ensenyar i aprendre, així com les competències lingüístiques i acadèmiques dels alumnes. Ofereix models de pràctiques educatives organitzades al voltant de diversos temes que poden servir per l’examen i la reflexió de tots el professors interessats en la formació i la millora educativa.


diumenge, 16 de setembre del 2012

LABERINTS

Voleu jugar a trobar la sortida del laberint?, en aquesta web podeu jugar-hi però també a trobar les diferències,les formes , els colors.....

divendres, 14 de setembre del 2012

Moviment Educatiu del Maresme

El Moviment Educatiu del Maresme (MEM) és una associació adscrita a la Federació de Moviments de Renovació Pedagògica de Catalunya, formada per persones que treballen en diferents àmbits educatius. Han preparat una pàgina infantil amb molts recursos, també un apartat per docents i altres propostes molt interessants. Cooperació i escola .Cal donar-li un cop d'ull !!!

dilluns, 10 de setembre del 2012

BON INICI DE CURS!

A
AQUEST CURS NECESSITEM SER MOLT CREATIUS PER PODER SEGUIR ENDAVANT!!! BON INICI DE CURS A TOTHOM !!!

SuperPhotoApp

Aplicació gratuita per donar efectes a les teves fotos, interessant! Un exemple:


  

TUTORIA

És un web que aplega dinàmiques i idees per les classes de tutoria de primària, secundària i batxillerat

És com una mena de directori de webs, blogs, guies, actvitats, powers, vídeos, etc. L'autora vol ampliar-lo a mesura que trobi d'altres recursos interessants. 
Els recursos estan classificats per temes: tècniques d'estudi, relaxació, emocions, autoestima, dol, relacions de parella, convivència, diversitat, orientació a l'alumnat, mitjans de comunicació i orientació a les famílies.


També a "Orientación Andújar" podreu trobar una quadern d'Orientación i tutoria" molt interessant per extreure alguna proposta que ens pugui ajudar.