diumenge, 24 de juny del 2012

JOC DELS ALIMENTS


Una aplicació per treballar els diferents tipus d'aliments i el seu origen .Diferents pantalles amb diferent grau de dificultat. 

dissabte, 16 de juny del 2012

40 IDEES PER PINTAR UNA SAMARRETA


Ara  ve l'estiu i ens agrada portar samarretes divertides. En aquest web podreu  veure 40 possibilitats per crear el vostre propi disseny i triar la tècnica que més us agradi. Apa animeu-vos!!!

 


divendres, 15 de juny del 2012

dijous, 14 de juny del 2012

ACTIVITATS PER L'ANIMACIÓ A LA LECTURA

En el núvol: Crear facilment una infografia

En el núvol: Crear facilment una infografia: Presentar datos en forma de gráficos o infografías es una manera visual y atractiva de mostrar información. Existen multitud de aplica...

Aula propuesta educativa: Estrategias para mejorar la autoestima/Alumno

Aula propuesta educativa: Estrategias para mejorar la autoestima/Alumno: Estrategias para mejorar la autoestima · Crear un clima de clase favorable. · Entrevista individual tutor-alumno (“¿qué eres capaz...

ACTIVITATS PER LA PDI

Una tria variada d'activitats per treballa amb la PDI.

Diplomes i certificats

Amb aquesta aplicació podràs fer els diplomes i certificats per els teus alumnes, amics, etc.Pots inscriure fins a una trentena de noms amb el mateix model i a punt d'imprimir.

dimarts, 5 de juny del 2012

JUGUEM AMB ELS GOMETS

Ara serà més fàcil jugar amb els gomets sense tenir que desenganxar-los, només fent un clic!!
Vist a "Kiosco de chuches 2.0

dilluns, 4 de juny del 2012

RECULL MANDALES



"Son unas láminas circulares, procedentes de la cultura budista, con unos dibujos que sirven para trabajar sobretodo la atención y la creatividad.Pueden pintarse con colores de madera, retuladores, plastidecors, ceras, pasteles... Y se puede usar la técnica que se quiera ya que es completamente libre.Es ideal realizar ésta actividad en un clima de paz y tranquilidad. Para mejorar el ambiente se puede utilizar música relajante de fondo.Puede realizarse a cualquier hora del día especialmente cuando se vea que los alumnos están más nerviosos o que necesitan concentrarse. Así pues pdríamos decir que con los niños y niñas pueden usarse para:
  • Estimular el aprendizaje
  • Como medio de expresión
  • Como medio de relajación
  • Como instrumento para superar situaciones diversas (miedo, ansiedad, nerviosismo, etc.)"

 Pots trobar mandales per pintar:

UN BON RECULL D'UNITATS DIDÀCTIQUES

Podeu trobar  més de 75 unitats didàctiques per temes, poden servir de model per crear les nostres propies, o utilitzar aquestes. Cada unitat  te un conte que serveix per introduir el tema i desprès disposem d'activitats  de llenguatge , matemàtiques, jocs. Pot ser un bon recurs també per l'aula de reforç, i d'atenció individualitzada.